Stay by Steve and Germa
Onthaasten doe je in Drenthe

Over ons


 


Zoals op de home pagina al aangegeven, wij zijn Steve (65) en Germa (55) vriendelijk en enthousiast en we hebben ook een enthousiaste Duitse herder, genaamd Djillz (in Juli 2019 3 jaar) die graag geaaid word.

Druk met onze bedrijven, Steve heeft nog zijn vaste baan (in de aerospace business) en Germa is druk in haar eigen bedrijven.

 www.printhingsby-g.nl

www.inliefdevolleherinnering.nl

Altijd druk maar met oog voor onze gasten!

Onze gasten laten wij helemaal vrij maar wij staan altijd voor onze gasten klaar! Deze website is pas aangemaakt maar u kunt referenties van ons vinden op Airbnb.nl voor het chalet. https://www.airbnb.nl/rooms/7128506?preview_for_ml=true&guests=1&adults=1Referenties voor de tourcaravan te vinden op Camptoo:

4 Beoordelingen


Sebastiaan
    
11/08/2018


Wij hebben een prima vakantie gehad in een prachtige caravan. Hij is erg ruim en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader en voor ons ook voor herhaling vatbaar. De communicatie met de verhuurder was ook uitstekend en erg gemoedelijk.
Willeke
    
20/07/2018


Voor ons was kamperen met de caravan een nieuwe ervaring welke ons zeer goed bevallen is, denk dat dat mede door jullie fijne caravan kwam. Extra fijn was dat er overal horren zaten zodat de frisse lucht wel binnen kon maar de muggen en vliegen buiten. Fijne complete caravan.
Lieke
    
1/09/2017


Fantastische caravan met alles erop en eraan!! Steve heeft hem voor me neer gezet en in kim van tijd weer afgebouwd. Handige opberg vakken overal en voortent super groot. Fijne mensen om contact mee te hebben!
Willem
    
18/08/2017


Ik heb een goede ervaring met de caravan Adria 502 UB van Germa. De caravan was prima in orde met veel ruimte en bergruimte. Alles was aanwezig als volle gastank, reserve-gastank, elektrakabels, stoelen e.d.. Fijn was dat overal horren aanwezig waren voor alle ramen, dakluiken en deur.
Aardig was dat Germa nog een leuke verrassing voor ons had.